uFeel.me
Танка
Автор: Snowflower,  5 септември 2010 г. в 00:50 ч.
прочити: 510
         
          
* * *
         
Трева, храст, дърво
на ръба на скалата
вплели корени...
Посрещат бурен вятър,
капка дъжд и слънчев лъч...
     
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me