uFeel.me
Танка
Автор: Snowflower,  29 август 2010 г. в 11:55 ч.
прочити: 484
* * *

Върху скалист бряг
край пълноводна река
люспи от риба…
По изсъхнало дърво
изгревът блести в дъга…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me