uFeel.me
ТОВА , КОЕТО УМИРА
Автор: ireta,  29 ноември 2008 г. в 22:47 ч.
прочити: 226
Голямата трагедия не е смъртта,
а това, което умира в теб
докато си жив!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me