uFeel.me
Снежно-пролетен букет
Автор: pavli,  9 февруари 2013 г. в 10:41 ч.
прочити: 1299

Мили спомени.
Картинна галерия.
Различни мечти...

***
Топъл зимен ден.
Подмамено кокиче.
Пролетен копнеж...

***
Новият сняг скри
старите стъпки в пръстта.
Бяла невинност...

***
Слънце в огнище.
Нежни отблясъци.
Зимна приказка...

***
По прозореца
дъждът вае картина
капка по капка...

***
Златна мандарина
се търкаля по дъгата...
Слънце.

***
Липов цвят.
Жужат пчели.
Аромат на любов...

***
Губер от цветя
отразява слънцето
с безброй усмивки...

***
Дъждовно танго
разпалва страстен пожар...
Спомен за лято...

***
Само мисъл е нужна
за излет по лунната пътека...


                      © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me