uFeel.me
Сезони
Автор: pavli,  30 октомври 2009 г. в 15:23 ч.
прочити: 2317
В бяла пряспа станахме
снежни човеци...
И ти ми подари лято
в две шепи...


***

Лято в две шепи...
Потапям се... Ставам
недостижима за зимата...

                                   © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me