uFeel.me
Сезони в парка
Автор: pavli,  20 февруари 2010 г. в 10:16 ч.
прочити: 2037

Зима

Бяло е, бяло...
Смесени стъпки водят
до снежен човек...

Пролет

Птичият трепет
вае свежа картина
в клонки зелени...

Лято

Лудува слънце...
Из въздуха летят смях
и топли мечти...

Есен

Немирен вятър
разбърква пъстри листа
със ято деца...

                         © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me