uFeel.me
Съмнение
Автор: pavli,  8 май 2012 г. в 08:17 ч.
прочити: 1422

Между „Да” и „Не”
унищожаваме
всяка маргаритка.                                  

            © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me