uFeel.me
СТИГА
Автор: idan,  5 февруари 2009 г. в 21:19 ч.
прочити: 227

МАЛЧУГАНЪТ...
ДОЛЕТЯ.
ГРАДЪТ УМРЯ.
***

И ЕДНА...
ГЪБА СТИГА.
С Т И Г А!
***

ПРЕОБРАЖЕНИЕ...
ПРЕОБРЪЩАНЕ.
НОВО СЪТВОРЕНИЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me