uFeel.me
Шапка
Автор: Melissa,  22 декември 2008 г. в 01:18 ч.
прочити: 244
Колко чиста е дъждовната капка!
И как заспива в кални следи...
... дъждът се събираше в шапка
някога криеща твойте коси...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me