uFeel.me
Противодействие на закона на Нютон
Автор: pavli,  5 август 2011 г. в 19:45 ч.
прочити: 1283

Гравитация.                                   
В твоите обятия                                  
няма власт над мен...


                © Павлина Петрова
               \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me