uFeel.me
Пролетни щрихи (уанрю)
Автор: Lucky,  22 март 2011 г. в 09:30 ч.
прочити: 230
Равноденствие
Слънчевият фалос нежно люби майката Земя.

Небесна арфа
Земята трепти в своя ОМ.

Душите ни
Разлистени в зелено, дишат.

Хармония
Кошута кротко пие вода от вълча стъпка.

Пролет
Бяла лястовичка в ръцете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me