uFeel.me
Пролетен екстаз
Автор: Nansi,  4 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
 

Реката и брегът.

Великолепие в бяло!

Аромат от мечти -

сини, розови, бели.

Пролетен екстаз!

Ти - брегът,

Реката - аз...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me