uFeel.me
Плач & Смях (опит за уанрю)
Автор: pavli,  16 март 2011 г. в 11:17 ч.
прочити: 1335
П Л А Ч

Поезия Лечебна, Алогично Чудо.


***


С М Я Х

Системна Мозъчна Яка Храна.


                                         © Павлина Петрова


пп Това са хапчета за душата (ПЛАЧ, СМЯХ) - редуват се.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me