uFeel.me
Пак не те видях...
Автор: sunny_snowflake,  27 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 276

Пак не те видях, а близо беше ти.
Разминахме се вчера и много боли.
Боли, че те няма, че аз съм сама.
Но няма мърдане - това е съдба...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me