uFeel.me
От моя прозорец през юли...
Автор: pavli,  19 юли 2009 г. в 17:34 ч.
прочити: 2154
Сутрин

Оранжавее
необятен хоризонт...
Поемам прана...

Денем

Топла слънчева
погача все наднича...
Ухае на хляб...

Вечер

Малинов залез
светулки закъснели
крехко прегръща...

Нощем

Блещукат звезди...
Парче лунно крайче... бор
наежен крепи...

                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me