uFeel.me
Определения
Автор: pavli,  22 март 2010 г. в 22:46 ч.
прочити: 2125

            Усетени в миг. 
      Запомнени в тишина.
            Казани с нега…

                Бездна

         Глуха тъмнина.
      Под разкъсано небе.
     Без птици. Без дъжд…

                Самота

          Кълбо от нерви.
     Импулс случаен - лукс е
            прозрението.

 Най-красивият кристал

        Сълза... побрала
    всички слънчеви лъчи
       със благодарност...

               Царство

         През девет зими
    преболели… в десета -
        пролет в душата…

               Вечност

         Сноват минути.
    Равномерно. Не спират…
     Тъкат пространство…

                            © Павлина Петрова



***
Цикъл \"Различна тишина\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me