uFeel.me
Нестинарка
Автор: pavli,  28 септември 2010 г. в 14:58 ч.
прочити: 1861
Пращаш ми огнен сигнал.
Разпилявам го…
И стъпвам по въглени.
Грее пътека.
Мисли без милост парят…
Заслужено ли?...
Чакам прераждането…
      
                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me