uFeel.me
Не си
Автор: ameral,  23 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 419
Ти не си онзи, за който те мислят.
Не си и този, за който мечтах.

Казваш сбогом дори и да мислиш,
че не си ме познавал ти даже за миг.

Толкоз време се мина и вече си чужд ли?!?
От очите далече минаваш сега.

Моите мисли са тук, дори да отричаш,
все към теб, все към теб в тишината летят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me