uFeel.me
На Музата
Автор: LYCKI,  31 март 2011 г. в 07:21 ч.
прочити: 167
О, виждам... Музата ми е сърдита.
Какво? Защо? И аз не знам.
Най-дръзката мечта сега ме пита
къде угасна моят плам.
Но как? Нима не е разбрала,
че музите понякога тъжат?
Понякога си тръгват и в забрава
потъват белите листа,
а друг път гневни и сърдити
/тъй както музата ми е сега/
обръщат гръб с юмруци свити -
За отмъщение ли? Ах, нима...?
- О, музо! Как в мене щом си се родила,
аз бих могла да съм те наранила?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me