uFeel.me
НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ
Автор: dobromir_denim,  29 юни 2008 г. в 20:59 ч.
прочити: 495

Чувствам се

късметлия

с Google,

но си търся

белята

под дърво и камък.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me