uFeel.me
Може би...
Автор: Slava56,  10 септември 2009 г. в 18:03 ч.
прочити: 532
... е колебание.
Несигурност.
Изчакване.
(Какво ли чакаме?)
Отлагане
на неизбежно
"не"
когато шепне ти
сърцето
невъзможно
"да"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me