uFeel.me
Може би нямам...
Автор: lady_to94,  23 декември 2008 г. в 20:55 ч.
прочити: 240

Казват "Приятел в нужда се познава" - къде е моя приятел, трябва ми сега. Казват"Приятел винаги ще те разсмее" - а, когато съм тъжна моя приятел къде е? А може би нямам такъв...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me