uFeel.me
Молитва
Автор: taisa,  25 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 385

                              

                    Очите    молят...

                    Душата твърде далеч е...

                   Сърце копнежно

                    езерна роса отцежда...

                    Молитва стига сини обятия...

                    Любов необяснима...        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me