uFeel.me
Мигове
Автор: pavli,  21 юни 2012 г. в 07:24 ч.
прочити: 1361

***
Дърво, стон и зов...
оголена сетивност...
с пролетна вяра...

***
Стръкче иглика.
Пак ухае на пролет.
Ново начало...                

***
На бяло челце
шоколадови устни...
Лека нощ, Слънце!

***
Нощна тишина.
Напускам тялото си...
Купон в съня ми.                                  
                                                                
***
Въздухът трепти.
Пеперудени криле...
Усмивка за теб!                

***
Проблясва дъга...
Мост между пръстите ни.
Гореща следа.

***
Перце от птица
и повяхнали цветя...
Време да метем.

***
Пръснати мисли
в нетипични посоки...
Буден мравуняк.

***
Лети бял гълъб.
Сянката му се слива
с калната локва...

                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me