uFeel.me
Картини - в бяло или цветно
Автор: pavli,  15 януари 2013 г. в 22:23 ч.
прочити: 1317

 ***
Разкроих си шлейф
от дъждовна дантела.
Блестя на капки...

***
Сън на художник...
Цветовете преливат...
Минава дъга...

***
С облаче бяло
играят ято птици.
Небесен гоблен.

***
Бяло и черно...
любов с любов... за любов...
над свое гнездо...

***
Бяло облаче
в замръзналата локва.
Вкусна погача...

***
Бързащи сенки.
Арабеска бягаща
към огнен залез...                                              

***
Цветове на дъга.
Красива пеперуда.
Закарфичена...


                            © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me