uFeel.me
Къпина
Автор: oste,  23 април 2010 г. в 12:30 ч.
прочити: 185
По-дива от черна къпина
По-сладка от меден нектар
Тя впи се във мойта родина
И цяла заля я с пожар

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me