uFeel.me
Камъчета
Автор: nella_gold,  30 декември 2012 г. в 07:33 ч.
прочити: 289

* Усмивка

докосване

пролет в мислите?!

 

* Вятър - ад

горяща камина

кафе за двама ли?!

 

* Усмивчено

топла сълза

ти ли си?!

 

* Вятър - бесник

топла жарава

цигулково тихо?!

 

* Скица

щрих

пъстроока жена?! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me