uFeel.me
Камъчета (остри)
Автор: nella_gold,  2 януари 2013 г. в 19:40 ч.
прочити: 200

кал под нокът

душата

използвай, преди да се е отмила

 

грешка

моментно състояние

превърнало се в рецидив

 

прошка

несъществуващо определение

за свобода на духа

 

майчина обич

причина

да те намразят

 

сама

състояние 

след употреба

 

безгрешен

хвърлен камък

по грешник

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me