uFeel.me
Илюзиите свършват
Автор: meri4ka,  25 юни 2011 г. в 18:10 ч.
прочити: 175
Няма как да бъда в сънищата твои,
няма как да свърна в кипнали мечти.
Ех, поехме в стръмното, завои
бавят ни, но огън още в нас гори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me