uFeel.me
Хайку
Автор: peniashkiplashkoff,  7 юли 2008 г. в 17:17 ч.
прочити: 284
    ***
Облачно утро
в росата се събуди -
роза разцъфтя.

    ***
Под слънчевото небе
до кости мокър -
ще те чакам влюбен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me