uFeel.me
Хайку
Автор: peniashkiplashkoff,  4 юли 2008 г. в 17:51 ч.
прочити: 295

Влюбена девойка
сред лехи от рози.
Дъждовен е денят.

***

На клон изсъхнал -
настръхнали са птици
след силна буря.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me