uFeel.me
Хайку
Автор: Snowflower,  14 май 2011 г. в 19:20 ч.
прочити: 531

 


* * *

 

 

Вълнά след вълнά

 

прилив прегръща скала...

   

Жажда и ласка...

 

 

* * *

 

 

Камък след камък

 

отлив стопява в море

 

сълзи на скала...

 

 

* * *

 

 

Море и скала

 

в кратки мигове нежност...

 

Сън след раздяла...

 

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me