uFeel.me
Хайку по бохемски
Автор: argonyk,  5 април 2011 г. в 22:42 ч.
прочити: 146
Празни бутилки.
Обувки на леглото.
А ти...коя си?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me