uFeel.me
ХАЙКУ 11, 12, 13
Автор: melodia,  27 март 2011 г. в 21:23 ч.
прочити: 220
 

Три минзухара

синеят в шепите...

Тебе поглеждат.

      ~~~ 

Немирен южняк

духна бели облаци.

Пролетта кацна.

      ~~~ 

Напъпват вейки.

Зелен е погледът им.

Обля ги дъждец.


2011-03-27

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me