uFeel.me
Глухарчета
Автор: pavli,  12 февруари 2010 г. в 08:45 ч.
прочити: 2167

Снежна поляна.
Изведнъж - вятър силен...
Стана зелено...

Във пространството -
ята от глухарчета -
мисли... внезапни...

Запролетяват...
Мене понасят... леко...
и вдъхновено...

Какво щастие!
Снежната долина
ухае на лято!

        © Павлина Петрова

          \"Моите сезони\" - 2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me