uFeel.me
Гъсталак
Автор: pavli,  12 август 2008 г. в 21:43 ч.
прочити: 2340

Постъпки... Думи... Сенки...
Проблясъци... Мисли... Съвест...
Къде да се скрия? 

              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me