uFeel.me
Фази
Автор: pavli,  17 октомври 2009 г. в 17:43 ч.
прочити: 2126

Студ е. Смълчани
цветове ридаят пак...
Няма те. Чакам...

***
Усмивката ми
кръжи над рамото ти.
Хващаш я... Летим... 

                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me