uFeel.me
ФОРМА ЦЕЛУНАТА
Автор: avin,  26 април 2010 г. в 19:51 ч.
прочити: 194

Форма на жена,
вдигнати слаби ръце.
Чувствено сърце.

***
Чашата пълна,
на дъното целувка.
На екс изпита.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me