uFeel.me
Етюди
Автор: pavli,  16 юни 2011 г. в 14:02 ч.
прочити: 1136

                  Без думи...

Оставям думите да си почиват...
Заслушай се в сърдечния галоп...
И тихо... (на пръсти) с пръстите топи се
под мълчаливия ми благослов...


            Сгушени мисли

Слънчево зайче гъделичка ушите...
Сгушени мисли промъркват...
Дават ход на мечтите...
Над нас самòто щастие пърха...


                     ***

        Трохи за гълъба

        Пощенски гълъб.
        Разперва крила...
        Донася ми надежда...

        Гълъбът на моята
        фантазия лети към...
        теб... Посрещни го...

        Трохи – няма ги...
        Нахраниха гълъба
        или надеждата ми?


                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me