uFeel.me
Една къдрица
Автор: Ananasia,  28 ноември 2008 г. в 13:27 ч.
прочити: 267

              Къдриците ти  тъжно ще обвия,

              една поне за себе си да скрия,

              една, открадната от морските лазури,

              тих пристан за нечаканите бури.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me