uFeel.me
Един ден
Автор: pavli,  5 март 2010 г. в 09:07 ч.
прочити: 2067


         Сутрин

    Сърдечна крива...
Мълчи... Гръбнак извива...
    Огън разстила...

            Обяд

    Побърквам деня...
Разпъвам тишината...
    Пиша поема...

           Вечер

    Случайни щрихи
разнежват пространството...
    Трудна дилема...

                          © Павлина Петрова

                              \"Моите сезони\" - 2011


***
Цикъл \"Превъплъщения\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me