uFeel.me
ЕСЕННИ РОЗИ
Автор: idan,  3 февруари 2009 г. в 21:59 ч.
прочити: 242

 

МЪЖКО ОГЛЕДАЛО,
УСМИВКА НА БЛОНДИНКА.
ЩЪРКЕЛ НА КОМИНА.
***

КОТЕШКА СЛЕДА,
ВЪРХУ ДЪЖДА.
ЧЕРВИЛО НЕИЗТРИВАЕМО.
***

ПОСЛЕДНИ...
ЕСЕННИ РОЗИ.
МАЙСКИ ДЪЖД.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me