uFeel.me
Дъга
Автор: pavli,  19 юли 2009 г. в 17:38 ч.
прочити: 2169
Внезапен летен дъжд...
Донася в мен свежест
освободена...

Пазва на небе...
Слънце чевръсто тъче
шарена черга...

Небесен портал
просторите разтварят...
Минава дъга...

                         © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me