uFeel.me
Чакан цвят
Автор: pavli,  14 ноември 2010 г. в 18:21 ч.
прочити: 1597
Трънче в мислите –
оплоденото чувство
с трепет покълва…

                      © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me