uFeel.me
Аз и ти – точка в безкрая...
Автор: pavli,  12 декември 2010 г. в 11:22 ч.
прочити: 2253

   
         Вибрации

    Далечна мисъл...
Пространства... и тишина...
   Аз и ти... Мечта...

          Знаци

   Отпечатъци...
Слънчеви. В белия сняг.
   Аз и ти... Следа... 

                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me