uFeel.me
3
Автор: min_hetep,  28 юни 2011 г. в 07:11 ч.
прочити: 216
Всички пътища
водят към Тебе.
Стъпалата елмазни зоват.
Седем по седем.
С диамантена шапка
свети върхът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me