uFeel.me
2
Автор: min_hetep,  24 юни 2011 г. в 23:19 ч.
прочити: 181
В огледалото
на собствената си душа
лицето на възлюбения виждам.
Той благ е с моите блага.
Бледнее, щом не е почистено.


По \"Стани огледало\" на М. Джелаледин РУМИ


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me