uFeel.me
* * *
Автор: bivalerieva,  22 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 195

\'\'Обичай ме" - устните наши шептят,

две млади сърца в ритъм един неуморно трептят,

огънят вечен тях ги изгаря...

"Обичай ме" - щурчето в своята песен сякаш повтаря ...!

Биляна Валериева

2008-06-22

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me