uFeel.me
* * *
Автор: my_passion,  18 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 378
Изгасям уличните лампи.
Заключвам къщите.
Постилам земята с желанията си.
И те моля да минеш по моята улица...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me