uFeel.me
… в кръга на Лудостта…
Автор: Tania,  30 декември 2012 г. в 18:28 ч.
прочити: 588
… в кръга на Лудостта…


Не ме решавай. Колко съм странна.
По паралели... Меридиани…
Спя ли? Ставам ли рано?
(Един в сърцето ми ще остане.)

Този, който ме заобича.
Скитаща… Стиховейна…
Душата до рана ми разсъблича.
(И съм пенлива… и топла. Гейзер.)

Този, който над пропаст ме тегли.
И над ждрела политам…
В стъпките му ще легна.
(Без нищичко да попитам.)

И от ръцете му ще съм сита.
А от устните му пияна…
Божествена Лудост. На скитници.

След любовта ни кръг ще остане.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me